RSS

Γλωσσάρι

Δίπολο

Τα δίπολα

Άνδρας.. ..ακίανυΓ
..μπορεί να παράγει 100 όντα το χρόνο με όσο περισσότερες γυναίκες μπορεί και είναι πάντα κυνηγός νέων συντρόφων
Ο έρωτας στους άνδρες μειώνεται μετά την ικανοποίηση, και οφείλεται στη μεγαλύτερη έλξη που ασκεί πάνω του, κάθε άλλη γυναίκα εκτός από εκείνη που ήδη κατέχει.

Στυς άνδρες η σεξουαλική επιθυμία γεννά την αγάπη.

..μπορεί να τεκνοποιήσει ένα ή δύο παιδιά κι ας έχει πολλούς άντρες.
Στις γυναίκες ο έρωτας αυξάνει μετά την ικανοποίηση. Έτσι προσβλέπει τη διατήρηση και την αύξηση του είδους, προσηλωμένη σε ένα άντρα διότι την σπρώχνει το ένστικτο της φύσεως προς την μελλοντική οικογένεια.

Στις γυναίκες η αγάπη γεννά τη σεξουαλική επιθυμία.

αμφίδρομη επι-κοινωνία
 “Τα συστήματα των κατωτέρων επιπέδων είναι ψηλά ως προς την ενέργεια κι έτσι, παρέχουν τις απαραίτητες συνθήκες στα συστήματα των ανωτέρων επιπέδων. Τα συστήματα των ανωτέρων επιπέδων είναι ψηλά ως προς την πληροφορία κι, άρα, ελέγχουν τα συστήματα των κατωτέρων επιπέδων.
Γίγνεσθαι Είναι
ορατό, πλάνη, γνώμη, όραση, μάτια
ό,τι είναι για τα ορατά ο ήλιος-δηλαδή ούτε μάτι ούτε όραση αλλά αιτία για να βλέπει το μάτι και μέσω αυτού να συντελείται η όραση και να γίνονται αντιληπτά τα ορατά και να υφίστανται όλα τα αισθητά και μάλιστα για να τον βλέπουν και τον ίδιο-
νοητό, αλήθεια, επιστήμη, νόηση, νους
το ίδιο είναι για τα νοητά εκείνοςΔεν είναι ούτε νους ούτε σκέψη ούτε επιστήμη αλλά αιτία για να αντιλαμβάνεται η νόηση και να υπάρχει η σκέψη και να γνωρίζει η επιστήμη, αιτία για όλα τα νοητά και για την ίδια την αλήθεια και για την ίδια την ύπαρξη του είναι·
όντας πέρα από όλα, νοητός με τη βοήθεια κάποιας άρρητης δύναμης.

 

 

 

 

Leave a comment