RSS

Πικρές αλήθειες μέσα από σκίτσα που προβληματίζουν!

22 Aug

Εικόνες από τη Σύγχρονη Φυσική Μητροπολιτική Ζωή.

Ο όχλος μπορεί να σκεφτεί μόνο με εικόνες και γι’ αυτό μπορεί να επηρεαστεί μόνο από εικόνες. Μόνο οι εικόνες μπορεί να τον τρομοκρατήσουν ή να τον ενθουσιάσουν και έτσι να γίνουν κίνητρα για πράξη. Gustav Le Bon

Ο Steve Cutts  επέλεξε μεταξύ της θέσης του ως υπάλληλος των McDonald’s και των καλών τεχνών… τις καλές τέχνες! Η απόφασή του να ακολουθήσει το όνειρό του κόντρα σε κοινωνικές συμβάσεις κι ένα αβέβαιο μέλλον, του βγήκε σε κάτι παραπάνω από καλό αφού σήμερα είναι ένας από τους καλύτερους εικονογράφους στον κόσμο!
O Λονδρέζος καλλιτέχνης, μέσα από τα έργα του κριτικάρει τον σύγχρονο τρόπο ζωής λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Η παραφροσύνη της ανθρωπότητας είναι μια ατέλειωτη πισίνα έμπνευσης…»

Δείτε κάποια από τα συγκλονιστικά σκίτσα του :

Σύγχρονοι 'Ουδετεροποιημένοι' άνθρωποι = Ζόμπι ; Έπαρση και Αλαζονεία οδηγούν στη Φάκα Ελεύθερος χρόνος ιδιώτη "Μηχανίστικου Πολιτισμού"Υλιστικός ευδαιμονισμός = ανακυκλούμενη απληστία+καταναλωτισμός Στριμώχνονται σαν τα ποντίκιαΠροσκόλληση σε ψεύτικα είδολα vs Αποχαύνωση Η κτήση γίνεται κτήτοραςΟι πόροι του πλανήτη ένα εργαλείο παραγωγής πλούτου και όχι ένα κεφάλαιο Η σκιά της Δευτέρας σε κυνηγά μια ζωήΟυσίες και εξάρτηση και ποιός το νου σου κυβερνά; Η δουλειά είναι ΔΩΡΟ ..πάνω απ' όλαΤι σας ταΐζουν τα ΜΜΕ ; Εξουσία και Χρήμα... το όνειρο όλωνΜαζική Κουλτούρα Κρέας.. Κρέας.. Κρέας..

Πηγή

Οι χειμωνιάτικοι χρόνοι

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a comment

 

Discover more from + -

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading