RSS

13888 κλπ

08 Aug

ΟΧΙ– Όσα χρήματα έχουν απομείνει, από αγορά κάρτας, στο καρτοκινητό, μετά από 60 μέρες σας τα αρπάζει η εταιρεία!
Αυτού του είδους η υφαρπαγή λέγεται καταστρατήγηση του δικαιώματός σας στο πλούτο, και πρέπει να θα σταματήσει… !
Δεν έχει καμιά σημασία αν το ποσό είναι σημαντικό ή ασήμαντο.
Μην νομιμοποιείτε άλλο αυτές τις διαδικασίες.
Έχει ήδη ξεκινήσει ‘κίνηση’ που θα πετύχει να σταματήσει αυτού του είδους τη καταδυνάστευση ..και από ‘εταιρείες’.

  • Όταν σας καλούν στο κινητό ή σταθερό σας και σας λενε:
    Ονομάζομαι ‘τάδε’ και σας καλώ από το 13 και 3 οχτάρια (ή από οποιονδήποτε άλλο αριθμό) και η κλήση μας καταγράφεται για τη δική σας ασφάλεια, συμφωνείται;
    Η απάντηση είναι μόνο μια: ΟΧΙ, δεν συμφωνώ!
    Τα λογικά ερωτήματα που εκπηγάζουν είναι :
    ήδη με καταγράφεις χωρίς τη συγκατάθεσή μου δηλαδή,
    και πόσο νόμιμο είναι,
    και ποιος επιτρέπει να συμβαίνει αυτό;

    Ενημερώστε τη φουκαριάρα τη μάνα σας και τους ηλικιωμένους (που ψάχνουν παρέα για συζήτηση)… δεν σταματάει αλλιώς αυτό το πινκ – πονκ που παίζουν οι εταιρείες με μπαλάκι το καταναλωτή!

“Σε μια περίοδο κοινωνικής καταπίεσης και αποσύνθεσης, η σκληρή διαμάχη των ασυμβίβαστων ταξικών ενδιαφερόντων κλονίζει την κοινωνική πυραμίδα και δημιουργεί νέες δομές καταπίεσης. Οι “καταναλωτικές τάξεις” πρέπει να σκύβουν κάτω από το βάρος μιας προνομιούχας ελίτ, μέχρι που η αθλιότητα τους “κεντρίσει” να αμφισβητήσουν την μονοπώληση της εξουσίας από τη μειοψηφία… >

Οι αντιδράσεις σας, συμπεριφορά σας σε τέτοιου είδους πρακτικές είναι δείκτες για σφίξιμο ή χαλάρωμα του λουριού σας. Φυσικά δε σας αρέσει να το ακούτε και φυσικά το απωθείτε, ωστόσο, κι ας μη το βλέπετε ακόμα, κάτι αλλάζει και μπορεί σε λίγα χρόνια να έχετε τη περιφρόνυση των απογόνων σας για αυτή σας την ‘ανοχή‘!

Μήνυμα προς την Cosmote και η απάντηση :

Κύριοι,

Χρησιμοποιώ πακέτο των 8,5 ευρώ, ωστόσο εσείς μου επιβάλετε, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, να αγοράζω κάρτα των 12 ευρώ, και επιπλέον, ως ανανέωση χρόνου αναγνωρίζετε ΜΟΝΟ την αγορά κάρτας και όχι την ανανέωση που προκύπτει από τα εναπομείναντα μικροσύνολα αγοράς Cosmoκάρτών των 12 ευρώ, με τα οποία ανανεώνω τον χρόνο ομιλίας μου, με αποτέλεσμα να μου αποστέλλετε μη αποδεκτά μηνύματα όπως το ακόλουθο:

ΕΧΕΙΣ 2,03 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ (27/04/20) ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΟΥ, ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ!

Εν ολίγοις, ο συνδυασμός των ενεργειών σας μαζί και άλλων εταιρειών καταδεικνύουν την ύπαρξη καρτέλ/συντεχνιών των τηλεπικοινωνιών που ζημιώνουν τον καταναλωτή, πράγμα που διώκεται από τον ελληνικό και ευρωπαϊκό νόμο, κάτι όπως σας έχω ενημερώσει και στο παρελθόν, καταστρατηγεί το δικαίωμα του καταναλωτή προϊόντων σας στον πλούτο. Απλούστερα, με εκβιαστικό τρόπο βάζει ο οργανισμός σας το χέρι του στην τσέπη μου και μου αποσπά χρήματα, παρότι έχω δεχθεί πλήγμα. Η απάντησή σας, τις προηγούμενες φορές που σας ενημέρωσα σχετικά, ήταν να μου αποστείλετε ενημερωτικά προγράμματα και πακέτα σας. Δηλαδή, αποφεύγετε να τοποθετηθείτε.
Σκοπός του παρόντος είναι να σας ενημερώσω ότι το σύνολο των ενεργειών σας κρίνεται παράνομο, και ως εκ τούτου, σε εύθετο χρόνο, θα προβώ σε λήψη μέτρων, τα οποία θα αντιπροσωπεύουν αναδρομικά το σύνολο των θιγμένων καταναλωτών πελατών σας, τα οποία θα επιβαρύνουν μεν οικονομικά την εταιρεία σας αλλά θα ωφελήσουν το κοινωνικό σύνολο.
Με το παρόν σας καλώ επίσης, αύριο, 27/04/2020 να μην μου “αποσπάσετε” εκ νέου, τα εναπομείναντα 2,03 ευρώ του υπολοίπου στον αριθμό μου.
Μετά τιμής

Απάντηση Cosmote

Μπορείτε να επισκεφθείτε το www.cosmote.gr και να εγγραφείτε στο MyCOSMOTE ή να κατεβάσετε δωρεάν στο κινητό σας το ανανεωμένο MyCOSMOTE App για να διαχειρίζεστε εύκολα και με ασφάλεια όλες τις συνδέσεις σας για κινητά και σταθερά τηλέφωνα, όπου και αν βρίσκεστε.

Επιπλέον, στην Υποστήριξη μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και απαντήσεις σε πιθανά ερωτήματα σας και να ενημερωθείτε για τους τρόπους επικοινωνίας μαζί μας.

You can visit our website www.cosmote.gr and sign up in to MyCOSMOTE or you can download for free via your mobile phone the updated version of MyCOSMOTE App in order to manage easily and with security all your mobile and fixed numbers, wherever you are.

Moreover, in the section Help & Support you can find useful information, FAQ’s and ways to communicate with us.

  • Ανώνυμε φίλε, από το ‘Πες ότι θες‘, με τίτλο μηνύματος “ΕΕΤΤ και ΚΟΡΟΙΔΑ Ελληνες ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ“¨:
    Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση. Θα ήταν περίεργο να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Προκειμένου να προστατεύσουμε την … των ΤΕΙ, δεν μπορώ να δημοσιεύσω το περιεχόμενο.
    Ωστόσο, έχει ξεκινήσει μια διαδικασία (σίγουρα θα πάρει χρόνο) της οποίας στόχος είναι να φανερωθεί το καρτέλ των εταιρειών, ως αρχή, και η απόσπαση πόρων με τους οποίους θα δημιουργηθεί η “Ελληνική Εταιρεία“. Περισσότερα δεν μπορώ να πω ακόμα.
 

Tags: , , , , , , , , , , ,

Leave a comment

 

Discover more from + -

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading